O prajitura care va fi apreciata si care va disparea repede.
Incingem cuptorul la 180° C.
Incepem cu cea mai importanta operatie : topim untul si il frecam cu zaharul pana devine spuma si zaharul s-a topit. Ne va lua ceva timp, dar merita pentru o prajitura pufoasa.
Se adauga ouale si se mixeaza bine pana se incorporeaza.
Se adauga faina cernuta cu praful de copt si sarea.
Va rezulta o compozitie mai groasa.
Punem compozitia intr-o tava si o nivelam.
Punem tava in cuptorul preincalzit pentru 25 de minute.
Atentie: in primele 20 de minute nu se deshide usa cuptorului.
Scoatem prajitura, o pudram, o lasam sa se raceasca si apoi o taiem.
Pofta buna!
1
Cantitatile mentionate sunt pentru o tava mica.
2
Puteti folosi ce gem aveti la indemana.
3
Eu am folosit oua de casa, care au contribuit, probabil, la culoarea prajiturii.