Prajitura pentru cafea, cu fructe uscate

de dentistutza in Prajituri, 16 Mar 2011 | 4720 vizualizari

 

O prajiturica pufoasa pe baza de iaurt,.

 

INGREDIENTE

  • Nota : 1 cana=1 cup american
  • 1 cana unt moale
  • 1 1/2 cana zahar- eu amestec zahar alb cu brun
  • 3 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana iaurt simplu sau cu arome
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • vanilie
  • 1 cana fructe uscate dupa plac-stafide, nuci,prune California , ananas,smochine, caise...
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pentru cafea, cu fructe uscate:

Se freaca zaharul cu unt pana se topeste.Se adauga ouale pe rand amestecand,si apoi iaurtul. Ingredientele uscate se amesteca si se dauga treptat in compozitie.Se pune si vanilia si apoi, fructele uscate taiate cubulete potrivite. Se toarna intr-o forma unsa si tapetata cu faina sau pe hartie de copt. Se coace cam 20 min. sau pana trece testul scobitorii.

Se lasa la racit, se taie si se serveste ca atare sau pudrata cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pentru cafea, cu fructe uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (12)

LUK 1

16.03.2011, 22:45

MotanLaOale 1

17.03.2011, 08:08

buna la cafea

adry88 1

03.06.2011, 11:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu banane