pentru ca mi-a placut foarte mult tortul krem a la krem si am vazut ca merge foarte bine si ca prajitura si se face si rapid am transformat tortul in prajitura,dar am facut alt blat si crema am pus doar un fel,voiam sa pun crema ole de capsuni,dar nu am mai gasit plicurile ce le cumparasem.In poza cu ingrediente apare glazura cu ciocolata,care m-a dezamagit total cand am turnat-o pe blat,asa ca am facut eu alta glazura,pe care am folosit-o si la tort
BLAT:
CREMA:
GLAZURA:
DECOR:
Separam galbenusul de albusuri la oua.Batem galbenusurile cu uleiul.
Faina o amestecam cu praful de budinca de ciocolata,amidonul si praful de copt.
Mixam albusurile cu un praf de sare,apoi incorporam zaharul,treptat.Adaugam faina si galbenusuri in albusurile batute
Ungem o tava dreptunghiulara cu unt si tapetam cu faina si rasturnam compozitia pentru blat.Dam la cuptorul preincalzit 35minute,aproximativ,pana este copt blatul.Scoatem si lasam sa se raceasca.
Pregatim crema:Frisca,laptele si praful de crema le mixam pana se intaresc.Turnam crema peste blatul racit bine si nivelam.
Pregatim glazura:Incalzim frisca,adaugam untul si ciocolata iar la sfarsit punem lichiorul.Lasam sa se raceasca putin si turnam deasupra cremei;nivelam cu un cutit.
Lasam la frigider cateva ore,apoi taiem cu un cutit trecut prin apa rece si decoram cu frisca.