Prajitura Negresa

de ionela2682 in Prajituri, 15 Feb 2010 | 30694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 galbenusuri
  • 250 g zahar
  • 100 g unt
  • 250 g faina
  • 3 lg cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 200 ml lapte
  • BEZEA
  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Negresa:

Se amesteca mai intai ingredientele uscate dupa care se adauga laptele si untul mixand foarte bine pana la dizolvarea totala a zaharului, se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina si se coace cam 20-25 min.

Intre timp se bat spuma albusurile pana trece testul cu castronul (daca-l intoarcem nu curge) dupa care se adauga zaharul pana ce se topeste complet.

Cand blatul este aproape gata se toarna bezeaua uniform si se continua coacerea pentru inca 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

16.02.2010, 11:51

buna...imi plca...

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 12:44

uite ce negresa ai si tu,

babi5 1

29.09.2013, 14:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de branza