am trisat, c-am folosit Dr Oetqer, dar e asa gustoasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....miam miam...
- amestecam praful pentru blat cu margarina, ouale si 50 ml lapte
- compozitia se toarna intr-o tava (clasica de aragaz am folosit eu), unsa cu margarina si tapetata cu faina.
- se coace la foc mic 30 minute
- cand blatul e gata se scoate, se traseaza usor cu un cutit o linie pentru a lasa o margine de 1 cm, iar mijlocul se scobeste incet, lasand totusi ceva pe fund.
- in scobitura se aseaza bananele taiate pe lung pe jumatate, astfel incat sa umplem fiecare coltisor
- praful de crema din cutie il amestecam cu 400 ml lapte, cu mixerul, pana iese o crema groasa ce sta "teapana".
- adaugam apoi fulgii de ciocolata din cutie, amestecand usor cu o lingura
- aceasta crema o asezam peste banane, cat sa acoperim toata suprafata
- deasupra presaram in ploie firmiturile de aluat scobit mai devreme.
- se da prajitura la rece
Combinatia ideala: banane cu ciocolata !