Prajitura Miuta

de MIUTA in Prajituri, 2 Ian 2011 | 9604 vizualizari

 

Am numit-o Miuta fiindca nu-i gaseam nici un nume.Am vrut sa fac ceva rapid,sa fie cu vanilie neaparat si o sa vedeti ce a iesit.V-o recomand cand sunteti in criza de timp,e delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • foi pandispan de vanilie
  • 500ml lapte
  • 100 g zahar
  • 4 galbenusuri
  • 40 g amidon
  • esenta de vanilie 2 buc.
  • 200g unt
  • 100 g zahar pudra
  • glazura caramel de Dr.Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Miuta:

Se fierb pe foc mic laptele, zaharul, galbenusurile si amidonul pana se ingroasa. Se pune esenta de vanilie si se da la rece. Untul se mixeaza cu zaharul pudra si se amesteca la sfarsit cu crema racita. Se umplu foile iar desupra pe ultima foaie se pune glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Miuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem