Pentru blat, se mixeaza galbenusurile cu apa si zaharul, pana se albesc si isi dubleaza volumul.
Faina se amesteca cu praful de copt, apoi se incorporeaza in compozitia cu galbenusuri.
Se toarna intr-o tava (30x30) tapetata cu hartie de copt si se lasa la cuptorul preincalzit 15-20 min sau se incearca cu scobitoarea.
Pentru crema, laptele se amesteca cu nuca de cocos, zaharul pudra, esenta de vanilie si amidonul.
Se fierbe cateva minute, pana se ingroasa, amestecand continuu, apoi se lasa la racit.
Margarina se mixeaza pana se face cremoasa, apoi se adauga compozitia de cocos (racita), putin cate putin, amestecandu-se bine.
Pentru glazura, albusurile se mixeaza cu zaharul pe baie de aburi, pana se intaresc, apoi se lasa la racit.
Pentru asamblare: se pune blatul, apoi crema de cocos, glazura, iar la sfarsit, se presara nuca de cocos din belsug.
Prajitura se lasa la frigider cateva ore sau peste noapte apoi se poate servi.