Prajitura frantuzeasca cu ciocolata

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 21 Oct 2011 | 8170 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt fara sare,la temperatura camerei 
  • 125 g ciocolata neagra, taiata bucatele 
  • 3 oua 
  • 125 g zahar tos 
  • 75 g faina 
  • Zahar pudra pentru decorare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura frantuzeasca cu ciocolata:

Incalziti cuptorul la 180ºC. Tapetati cu hartie de copt o forma cu diametrul de 18 cm. Intr-un castron mic, frecati untul cu o lingura de lemn pana devine cremos

Puneti ciocolata intr-un castron mic si lasati-o sa se topeasca pe bain-marie. Lasati compozitia sa se raceasca la temp. camerei dupa care adaugati untul

Intr-un vas bateti cu telul galbenusurile si zaharul, dupa care adaugati-le peste compozitia de ciocolata Bateti albusurile spuma si incorporati-le usor in restul compozitiei. Adaugati faina si amestecati cu grija

Se pune compozitia in forma si se lasa la cuptor 30 de minute. Se testeaza cu scobitoarea

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura frantuzeasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti bicolori - Martisor