Curatam merele si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari.
Piersicile le lasam la scurs, apoi le taiem cubulete.
Intr-o cratita punem uleiul, fructele, zaharul si mirodeniile Kotayani.
Lasam sa se caramelizeze la foc mic.
Dupa ce s-au caramelizat le lasam la racit.
Intr-un vas punem margarina, zaharul si mixam bine pana cand zaharul se topeste.
Adaugam praful de sarea, esenta de vanilie, galbenusurile si omogenizam.
Treptat adaugam faina cernuta cu praful de copt si incepem sa framantam usor cu mana.
Vom obtine un aluat fraged din care vom intinde doua foi (eu am intins una, iar din aluatul ramas sora mea a facut “modele”J).
Daca aluatul vi se pare prea moale mai puteti adauga faina.
Impartim aluatul in doua, iar pe masa infainata intindem cu sucitorul prima foaie.
Tapetam tava cu hartie de copt si asezam prima foaie. Dupa cum v-am spus mai sus din aluatul ramas pentru ce-a de-a doua foaie sora mea s-a jucat putin incercand sa faca “modele”:).
Dam tava la cuptorul preincalzit introduceţi tava, la foc mediu, pentru 5 minute, timp în care amestecaţi ingredientele pentru umplutură.pana se rumeneste frumos deasupra.
Cand este rece se poate pudra cu zahar.
Pofta buna!