Prajitura fara "foc"

de Bucataras Monica in Prajituri, 30 Dec 2012 | 8314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de biscuiti populari
  • jumatate pachet de margarina
  • 500 gr de iaurt de fructe
  • 500 ml frisca
  • 2 pachete gelatina
  • 1 pachet gelatina(tort-gelle)
  • 2 pachete de zahar vanilinat
  • fructe(banane,portocale,kiwi)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fara "foc":

BLATUL.Biscutiii se faramiteaza,se amesteca cu margarina,cu 2 pachete de zahar vanilinat pana se obtine un aluat sfaramicios,care se aseaza intr-un vas,apoi se preseaza cu dosul unei linguri.

CREMA Gelatina se hidrateaza cu 100 ml apa,intre timp se bate frisca ce se amesteca cu iaurtul. Glatina se incalzeste la foc mic fara a o fierbe,apoi se toarna peste frisca. Crema se adauga peste blatul de biscuti ornandu-se cu fructe.

Dupa ornarea acestuia se prepara si gelatina(tort-gelle) turnandu-se peste prajitura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fara "foc"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose umplute cu branza dulce