Prajitura Fanta

de Micutza Luana in Prajituri, 22 Feb 2014 | 3958 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 lg faina
  • un plic praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • Crema de branza
  • 500 gr branza de vaci
  • un pachet de unt
  • 200 gr zahar pudra
  • Budinca fanta
  • 800 ml fanta de portocale ( sau de care doriti0
  • 2 budinci de vanilie ( sau de care doriti )
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Fanta:

Se separa ouale.

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,  se adauga treptat gabenusurile si zaharul .

Adaugam faina in ploaie si praful de copt .

Se da la cuptor 25 minute .

Crema de branza 

Se freaca untul cu zaharul si apoi se adauga branza .

Budinca 

Se amesteca budinca cu zaharul si se pune fanta treptat .

Se pune pe foc pana se ingroasa .

Peste blatul racit punem crema de banza si budinca .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta