Blatul:
Galbenusurile se amesteca cu zaharul,nu trebuie sa se topeasca tot. Se adauga uleiul, cate putin si se mixeaza pana la omogenizare.Se adauga apoi faina amestecata cu cacao si praful de copt.Apoi se incorporeza incet albusurile facute spuma.Se pune aluatul in tava unsa cu putin ulei si tapetata cu faina .Se coace la cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii (cca 25 min).Se lasa sa se raceasca in tava.
Crema:Untul moale se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga branza,esenta de vanilie si se mixeaza .Omogenizam.Intindem crema pe blatul racit si dam la frigider.
Glazura:
Se prepara dupa indicatiile de pe plic, numai ca in loc de lapte punem sucul.
Am pus doar 850 ml de suc sa fie putin mai tare.Se amesteca pe foc pana se ingroasa.Cand este putin calduta se pune peste crema.Se da la frigider cam 2h sa se intareasca.
Se portioneaza dupa plac.
Pofta buna !