Prajitura Fanta (2)

de Lau in Dulciuri, 4 Dec 2011 | 5879 vizualizari

 

by miremic

 

INGREDIENTE

BLAT

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 4 linguri faina
  • 1 praf de copt

CREMA

  • 200 g unt
  • 150 g zahar
  • 500 g branza de vaci
  • esenta de vanilie

GLAZURA

  • 850 ml suc fanta
  • 5 linguri zahar
  • 2 plicuri budinca de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Fanta (2):

BLATUL-mixam ouale cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul iar la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua,amestecam si turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt

dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

CREMA-mixam untul la temperatura camerei cu zaharul pana se topeste,adaugam branza si esenta si omogenizam

crema o adaugam peste blatul racit bine.

GLAZURA-le pregatim conform instructiunilor pe plic,in loc de lapte folosim suc

lasam sa se raceasca putin dupa care o adaugam cu lingura peste branza 

dam la frigider  minim 3 ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta (2)" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu suc Fanta