Prajitura Duo

de mimmi in Prajituri, 13 Sep 2010 | 13821 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 plicuri crema pentru orajituri cu aroma de vanilie
  • 5 linguri de zahar pudra
  • 500 ml lapte
  • Ingrediente blat:
  • 4 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 2 cani de lapte
  • putina sare
  • 2 plicuri praf de copt
  • 10 linguri de faina
  • 2 linguri cacao
  • ornament pentru prajituri.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Duo:

Frecam 2 galbenusuri cu 4 linguri de zahar,adaugam cacaua ,5 linguri faina,1 plic praf de copt,2 albusuri batute spuma,un praf de sare si 1 cana de lapte.

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
La fel procedam si pentru blatul alb(fara cacao).

Taiem ambele blaturi pe din doua si le lasam la racit.

Crema o preparam dupa instructiunile de pe ambalaj, si o impartim in 4 parti egale.

Asamblare:Un blat alb,crema,un blat cu cacao,crema,un blat alb,crema,un blat cu cacao,crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Duo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foi de pandispan cu crema de mascarpone si Angelli