Aceasta reteta minunata am gasit-o pe blogul lui Edith...este o prajitura cu aroma subtila de cocos,dar cu gust intens de piersici (se pot pune orice fructe, pe blog se numea Prajitura Hawaii, si era cu coktail de fructe). Tot ce pot spune este ca se topeste in gura...!!!
Turnam continutul conservei intr-un strecurator si lasam sa se scurga bine sucul intr-un alt recipient. Taiem bucatile de fructe in bucatele potrivite. Batem bine margarina cu zaharul si praful de sare, adaugam ouale si amestecam pana s-a dizolvat complet zaharul. Faina se amesteca cu nuca de cocos si praful de copt si se incorporeaza in amestecul precedent. La sfarsit adaugam sucul de lamaie si fructele. Tapetam vasul cu margarina si gris, turnam aluatul si nivelam frumos deasupra. Dam prajitura la cuptorul preincalzit cca. 50-60 minute. Cand e gata, scoatem si lasam la racit. Zaharul pudra il amestecam cu sucul de fructe, in asa fel incat sa obtinem o glazura (mai vascoasa), apoi turnam peste prajitura.
Se serveste dupa ce prajitura a absorbit toata glazura!
Se poate orna cu frisca si dulce de leche!