Va spun sincer e foarte buna, dar e prima si ultima data cand o fac pentru ca e aproape imposibil de taiat si servit...........cine a inventat-o, nu stiu la ce s-o fi gandit....
Blat:
Crema de ciocolata:
Crema de vanilie:
Se bat albusurile spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul treptat si zaharul vanilat si se mixeaza pana se topeste tot zaharul si spuma devine lucioasa. Se adauga fulgii de cocos si se incorporeaza amestecand usor. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mic pana se aureste deasupra, apoi se lasa sa se raceasca.
Intre timp se fierbe crema de ciocolata pe aburi amestecand bine toate ingredientele pana se ingoasa, aprox. 10 minute. Se intinde cu grija peste blatul rece.
Se prepara o budinca de vanilie cu laptele si zaharul conform cu instructiunile de pe ambalaj, apoi se lasa la racit, amestecand din cand in cand. Frisca se bate bine si se amesteca cu budinca rece, dupa care se intinde peste crema de ciocolata.
Deasupra se razuie ciocolata si gata! Merita incercata macar o data:)