Plecand de la prajiturica pregatita de Luminita http://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-visine-23679.html , adaptata bineinteles, si, tinand cond de faptul ca cineva a fost nemultumit :)) de prajitura mea ciocolatoasa cu visine (o gasiti aici :D ) , am fost nevoita sa ii fac pe plac... nu ca mie nu mi-ar placea ! :)
Cele patru oua le batem spuma impreuna cu zaharul si cu esentele. Adaugam apoi laptele si uleiul, faina cernuta si praful de copt. Omogenizam compozitia si o turnam in vasul cooker-ului, uns cu putin unt sau ulei. Adaugam visinele si merisoarele din loc in loc si selectam functia de coacere BAKE la o temperatura de 150 de grade (eu l-am uitat la 180 :D), pentru 30-40 de minute aproximativ. Dupa coacere si racirea completa se pudreaza zaharul vanilat.
Pofta buna!
1
Culoarea este data de ouale de curte dar si de esenta de rom folosite
2
Folosirea uleiul este optionala. Am recomandat a se folosi doar o jumatate de cescuta, fiind mai mult decat suficient, va asigur :P (am folosit o cescuta intreaga, dar a fost prea mult)