Se ia o tava potrivita, se unge cu ulei, se acopera cu hartie de copt, iar hartia de copt se unge cu unt. Pe fundul tavii, cu o lingura, se presara zahar in asa fel incat toata suprafata sa fie plina de zahar. Puteti pune si mai mult un pic ca visinele inghetate lasa mult suc. Peste zahar se pun visinele asa inghetate, visina cu visina pana se acopera tot fundul tavii. Visinele sa fie una langa alta.
Se pun cele 7 oua impreuna cu cele 7 linguri de zahar si cu cele 3 plicuri de zahar vanilat si se mixeaza bine, bine pana devine o spuma albicioasa si creste. Apoi punem cele 7 linguri de ulei mixand in continuare. Se pun apoi cele 7 linguri de faina amestecand prin rasturnare, apoi punem compozitia peste visinele inca inghetate si bagam la cuptorul preincalzit.
Coacem pana cand apasand cu degetul simtim ca mijlocul prajiturii este facut, scoatem prajitura si o rasturnam imediat pe o tava.
Daca doriti sa vedeti poze cu modul de punere a visinelor intrati pe www.bucatariacameliei.blogspot.com