Prajitura cu rabarbar

de La Ancuta in Prajituri, 21 Iun 2011 | 30291 vizualizari

 

Inca o reteta din categoria Rabarbar... vor mai urma :D

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 1 pahar ulei
  • 1/2 pahar apa
  • 1 praf de copt
  • 250 g faina
  • 5-6 tije de rabarbar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rabarbar:

Separam ouale iar galbenusurile le mixam cu zaharul pana se albesc.

Adaugam uleiul si mixam in continuare. Adaugam apoi apa si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in aluat.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare iar apoi o incorporam usor in aluat, cu miscari de jos in sus.

Turnam aluatul in tava unsa sau tapetata cu hartie de copt.

Tijele de rabarbar le curatam iar apoi le taiem bucatele. Presaram putin gris peste ele iar apoi le asezam in tava, pe toata suprafata aluatului.

Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra, si trece testul scobitorii.

Lasam sa se raceasca iar apoi scoatem din tava. Pudram cu zahar si portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rabarbar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu piersica