Prunele le curatam de coaja,scoatem samburele si le taiem pe din doua.Asezam prunele intr-o forma de silicon ,rotunda cu diametrul de 22 cm.Asezam prunele cu partea scobita in jos,adaugam peste ele 5 linguri de zahar si scortisoara.Dam forma la cuptor pentru cca 10 min,cat sa se topeasca zaharul.Scoatem forma din cuptor si o lasam sa se raceasca cat pregatim compozitia de blat.
Albusurile cu un praf de sare le batem spuma tare.Margarina cu galbenusurile si cele 4 linguri de zahar,le mixam bine,apoi adaugam merisoarele si faina.La final adaugam albusurile,avand grija sa amestecam de jos in sus cu miscari lente.Dupa ce am omogenizat bine,turnam peste prune ,nivelam si dam la cuptor,este gata cand trece testul scobitorii.Dupa ce s-a copt scoatem forma din cuptor,punem deasupra formei o farfurie si cu o miscare iute rasturnam prajitura.Peste prajitura presaram ornamente de ciocolata.