Prajitura cu piersici de post

de Lau in Prajituri, 5 Iul 2012 | 5838 vizualizari

 

by nadina

 

INGREDIENTE

  • 26 linguri ulei
  • 30 linguri apa
  • 30 linguri zahar
  • 1 praf de copt(in reteta scria 3)
  • 2 cani nuca de cocos(eu am folosit doar 100 g )
  • 26 linguri faina
  • coaja de lamaie
  • zeama de lamaie
  • piersici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu piersici de post:

Mixam uleiul, apa si zaharul cca 3 minute, adaugam faina amestecata cu praful de copt si cernute, adaugam coaja si zeama de lamaie, nuca de cocos si mixam bine.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia o nivelam si asezam feliile de piersica (sau ce fruct dorim) una langa alta

Dam tava la cuptor cca 45 min la 170 grade,

O lasam sa se raceasca dupa care o pudram cu zahar

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu piersici de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si piersici