Prajitura cu nuca

de Bucataras Monica in Prajituri, 30 Iun 2013 | 4927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 1 cana zahar
  • 1 cana smantana
  • 1 cana si jumatate de faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru glazura
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 1 esenta rom
  • 200 g nuca
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca:

Se bat ouale cu zaharul,se adauga smantana apoi faina amestecata cu praful de copt.Se toarna intr-o tava tapetata cu unt si faina. Dupa coacere se taie cubulete si se lasa la racit.

Prepararea glazurii: Se amesteca laptele cu zaharul,cacao si margarina la foc mic. Dupa ce se topeste margarina si zaharul luam de pe foc si amestecam cu esenta de rom. Lasam sa se raceasca. Se ia fiecare bucatica ,se inmoaie in glazura si se trece prin nuca.

TIPS-URI

1

Reteta este asemanatoare cu "tavalita" doar ca aceasta este prin nuca!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Brownies cu nuca si caramel