M-am indragostit de prajitura cu morcovi , si am incercat si aceasta varianta .
Pregatim o tava de 30x20 , o tapetam cu hartie de copt si pornim cuptorul la 180 grade .
Razuim 2 morcovi mari , ar trebui sa fie suficinet pentru a umple un pahar de 200 ml , fara sa apasam .
Ouale le spargem si o sa le batem cu zaharul pana cand obtinem o spuma alba si nu se mai simt granulele de zahar.
Lasam mixerul deoparte si cu un tel para sau cu o lingura de lemn amestecam restul ingredinetelor :uleiul , laptele ,goji, ciocolata razuita si macul macinat , morcovii , faina si praful de copt .
Incorporam bine totul si turnam in tava pregatita in prealabil .
Dam la cuptor pentru 20-30 minute , vom face testul cu scobitoarea .
Cand este coapta o lasam sa se racoreasca si vom pregati glazura .
Intr-o cratita pe foc punem ciocolata rupta bucati si laptele , amestecam la foc mic pana cand se topeste ( atentie sa nu se arda ) . Cand este topita o turnam peste prajitura din tava , nivelam si lasam la racit.
Se serveste cu pofta .