la prepararea aluatului am folosit crema de branza Ceva Fin cu smantana.
Culegem merele din gradina. ;)
Le spalam, le dam pe razatoare cu coaja cu tot.
Calim merele cu zaharul si scortisoara pana scade toata apa lasata.Le lasam la racit.
Aluatul il preparam usor, trebuie amestecat zaharul cu Crema de branza Ceva Fin, cu untul, cu ouale, praful de copt stins in sucul de lamaie iar la final adaugam faina cat este necesar. Noua ne place mult aroma de scortisoara, de aceea intotdeauna pun scortisoara atat in umplutura cat si in foi.
Lasam aluatul sa se odihneasca cateva minute, apoi il impartim in doua.
Intindem o foaie, o asezam in tava unsa cu ulei,o perforam si asezam merele calite in strat generos.
Intindem si cealalta foaie, o asezam peste mere, nu uitam sa o perforam si dam tava la copt pentru cca 40 min la temp. moderata pana se rumeneste.
O lasam la racit apoi decoram cu zahar pudra.
Pofta buna!