Sincer cand am vazut-o prima data la joligina nu am vrut sa o incerc dar de gustat as fi vrut dar cum ea nu mai e langa mine eh asta este si asa am mai revazut-o pe bucataras la una dintre fete careia ii multumesc imi pare rau ca nu am retinut numele,era altfel adica fara oua si mi-a suras ideea ca e buna in post deci am incercat-o fotografiile nu stiu sa le retusez asa ca le prezint asa cum am stiut eu sa fac.
Merele rase si pus scortisoara si 1 plic cu zahar vanilat se impart in doua vase si se dau deoparte;
Se va pregati intr-un bol faina, zaharul, grisul, praful de copt si celalalt plic cu zahar vanilat. Toate se amesteca foarte bine si se imparte egal in doua vase. Margarina se va taia in trei bucati egale si se va face cuburi.
Luam o tava, eu am pus intr-o forma rotunda de tort de 27 cm, am uns-o din belsug si am tapetat-o cu pesmet dupa care am adaugat 1/3 din margarina, peste ea am pus o parte din compozitia fainoase si apoi merele rase. Am repetat operatiunea cu margarina, fainoasele si cealalta jumatate de mere rase si ultima 1/3 de margarina si se presara toata nuca pe deasupra. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru o ora.
Pofta buna,