Am gasit prajiturica asta buna pe blogul Laurei si mi-am zis ca merita incercata.A iesit o prajitura foarte buna.Am facut eu mici modificari deoarece am facut prajitura intr-o tava mai mare ca a Laurei.
Din pacate pozele mele sunt mici,am aparatul de fotografiat stricat si am facut pozele cu webcam-ul.
Am amestecat intr-un castron toate ingredientele uscate si in alt vas pe cele umede dupa care le-am amestecat pe toate.Rezulta un aluat de consistenta fluida.
Ciocolata o taiem cu un cutit in fulgi destul de mari.Tapetam tava cu hartie de copt pe care o udam si o stoarcem bine inainte.Punem fulgii de ciocolata pe fundul tavii si turnam aluatul peste,cu grija.
Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 gradeC timp de 25-30 minute.
Lasam prajitura sa se raceasca dupa care o intoarcem pe un blat de lemn si indepartam hartia de copt cu grija.Pudram prajitura cu zahar pudra vanilat.
Tot procesul este foarte simplu si rezulta o prajitura tare buna.