BLAT:
CREMA:
SIROP:
BLAT Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin ca o bezea, se adauga galbenusurile si se omogenizeaza. Apoi se adauga nuca de cocos si macul , iar la final se adauga faina amestecata cu praful de copt.
Se pune in tava (20x30) cu hartie de copt, se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit cam 40 min.
Se scoate blatul si se lasa la racit pe gratar , apoi se taie in doua
SIROPUL:
Apa cu zaharul se pun pe foc pana se topeste zaharul iar apoi se adauga esenta de rom si se lasa la racit .
CREMA:
Se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj .
Se insiropeaza partile de blat.
ASAMBLARE
Blat , budinca de vanilie , apoi se pune un strat de biscuiti inmuiati in sirop, blat , budinca de vanilie iar deasupra se sune inca un rand de biscuiti inmuiati in sirop