pt blat avem nevoie de:
Pt crema avem nevoie de:
Pt glazura avem nevoie de:
Blatul: se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare.
Se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste.
Se adauga macul, esenta, fulgii de cocos, si faina si se amesteca usor cu o lingura de lemn.
Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30-40 min.
Intre timp preparam crema: intr-o cratita se freaca galbenusurile cu zaharul , se adauga laptele si praful de budinca.
Dupa ce se ingroasa se adauga margarina.
Se lasa 5 min,apoi se intinde pe blat.
Peste crema se adauga biscuitii unul langa altul.
Glazura:
intr-o craticioare se adauga apa cu zaharul si cacaua si se pune pe foc.
Cand s-a topit zaharul se adauga margarina si se mai lasa pe foc 2 min.
Se toarna glazura peste biscuiti si se orneaza cu cocos.
Se lasa sa se raceasca si se taie bucatele cat un biscuite.