Foarte usor de facut si foarte buna!
Se separa ouale.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, zaharul vanilat si iaurtul pana la topirea zaharului.
Se adauga treptat uleiul amestecand continuu.
Faina se amesteca cu praful de copt.
Se adauga faina peste galbenusuri amestecand bine, bine.
Se adauga si albusurile batute spuma si se omogenizeaza cu o spatula de jos in sus.
Se adauga si fructele confiate, se opreste o mana pentru final, si se omogenizeaza usor de jos in sus.
Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se presara pe deasupra fructele confiate pastrate.
Se introduce in cuptorul preancalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.
Se face testul cu scobitoarea.
Dupa 10 minute se scoate din tava, se indeparteaza hartia si se lasa la racit.
Se taie rece si se pudreaza cu zahar pudra.
Pofta Buna!