Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Pentru glazura
Amesteci margarina cu zaharul, adaugi oul, mierea, praful de copt, laptele si treptat faina.Obtinem un aluat care nu trebuie sa fie moale.Coci aluatul in tava unsa si tapetata.Dupa ce se raceste taiem prajitura in bucati patrate sau rotunde.
Glazura: Amestecam laptele cu zaharul, cacaoa si ciocolata rupta bucati, se pune la fiert, se dau 2-3 clocote.Si imediat se incorporeaza margarina si esenta de rom.
Dam fiecare bucata prin glazura, apoi tavalim bucatile prin nuca macinata.Se lasa pana a doua zi sa patrunda bine glazura in prajitura.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola