Prajitura cu foi si crema de lamaie

de corina241 in Prajituri, 16 Ian 2011 | 54355 vizualizari

COMENTARII (56)

nadina73 1

20.01.2011, 10:41

super buna ,mama o face foarte des,e grozava am zic ca o sa incerc si eu super Corinutza

jolygina 1

20.01.2011, 12:05

Bucataras Medi 1

22.01.2011, 21:41

ca buna trebuie sa mai fie................

alyaxe 1

22.03.2011, 16:30

am incercat si eu sa fac aceste foi, dar nu am reusit.aluatul era foarte lipicios si nu reuseam sa le intind,am respectat toate instructiunile pas cu pas.de ce ?se poate sa fie de la ulei sau de la amoniac?am folosit amoniu pt praj de la dr oetker.ast rasp .merci

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:39

am facut si eu o reteta asemanatoare si a iesit tare buna

ralu_ca 1

05.06.2014, 10:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si cocos