Foile-intr-un bol mixam ouale cu zaharul(sau le batem cu telul)adaugam uleiul treptat,smantana,adaugam praful,amoniacul stins cu sucul de lamaie,Amestecam bine dupa care adaugam faina amestecand pentru inceput cu telul dupa care cu maini,framantam un aluat omogen si elastic,
Invelim in folie alimetara si dam la rece 30 min.
Impartim coca in 5 bucati dupa care le intindem pe masa infaina,le coacem pe dosul tavii,pana se rumesc putin,lasam sa se raceasca.
Crema-intr-o cratita adaugam laptele si zaharul,punem pe foc pana ce zaharul sa topit si laptele incepe sa fiarba,
In alt bol amestecam cacao,faina,adaugam treptat laptele fierbinte amestecand contiuu pana ce se dizolva,
Punem laptele din nou in cratita si punem pe foc amestecand continuu pana ce se ingroasa ca o budinca,
Luam cratita de pe foc adaugam ciocolata(la temperatura camerei)rupta bucatele,untul bucati si esenta de rom,amestecam pana ce se incorporeaza,
Acoperim crema cu folie alimentara si lasam sa se raceasca,
Crema 2 -intr-un vas adaugam frisca,ciocolata rupta bucatele,punem pe foc pana ce se topeste,lasam sa se raceasca bine dupa care o mixam pana isi dubleaza volumul,
In tava in care am copt foile adaugam prima foaie-crema de ciocolata-foaie-crema de ciocolata-foaie-crema alba-foaie-crema de ciocolata-foaie
Dam la rece cateva ore dupa care decoram cu glazura de ciocolata