Pt foi:
Pt crema:
Pregatim foile astfel:
Intr-o cratita se pun oul, untul, laptele, mierea, zaharul si se amesteca putin cu , dupa care se pune pe foc mic amestecand continuu, pana se topeste zaharul.
Amestecul rezultat il turnam peste faina amestecata cu bicarbonatul stins in zeama de lamaie, framantam pana se formeaza un aluat fraged si moale ( nu trebuie sa se lipeasca de maini).
Aluatul se imparte in 4, intindem cate o foaie si le coacem pe dosul tavii cateva minute.
Pregatim crema astfel:
Punem laptele la fiert.
Mixam ouale cu zaharul si amidonul, dupa care turnam laptele in fir subtire peste oua.
Punem din nou pe foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa crema.
La sfarsit punem esenta de vanilie ( esenta se pune la sfarsit pentru ca in timpul fierberii aceasta se evapora)
Dam la racit.
Dupa ce s-a racit bine crema amestecam cu frisca batuta spuma.
Punem crema de vanilie pe prima foaie, cealata foie, crema, nuca de cocos, foaie, crema, foie.
Deasupra punem zahar tos si lasam asa cel putin 6 ore.
Se proportioneaza dupa preferinte.