Reteta am gasit-o mai de mult pe un blog spaniol...este foarte buna, pufoasa si parfumata!:)
Intr-un vas punem ouale, praful de sare, 150 g zahar si mixam pana cand se albeste putin compozitia.
Adaugam apoi dovleacul pasat cu furculita, coaja de portocala, scortisoara si omogenizam usor.
Adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt.
Tapetam o tava dreptunghiulara de yena cu hartie de copt si putin ulei, apoi punem compozitia in tava si nivelam.
Lasam compozitia sa se odihneasca in tava timp de 5-10 minute, apoi presaram deasupra compozitiei zaharul ramas(50 g) si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.
Se lasa la racit, apoi se portioneaza si se serveste alaturi de o ceasca de cafea(bombon) sau lapte.
Sa aveti pofta!