Am luat reteta din revista practic in bucatarie si am facut-o de Sfanta Maria.
blat:
.Pentru creme
:blat:
frecam galbenusurile cu zaharul,adaugam cacaua ,faina,bicarbonatul si albusurile batute spuma
.Torni compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute.
Cremele:
Amestecam ouale batute cu faina,laptele si zaharul,apoi le fierbem pe baie de aburi pana se ingroasa.
Dam compozitia deoparte,o lasam sa se raceasca putin apoi adaugam margarina frecata spuma si omogenizezam crema.
Impartim in doua crema.
Intr-o jumatate adaugam cacaua si in una cocosul.Rasturnam blatul racit,intindem crema de cocos,apoi punem biscuitii pe care i-am stropit cu putina apa cu zahar vaniliat.
Peste, intindem crema de cacao
.Presaram cocos pe deasupra.
1
La crema am mai daugat 1 cana cu lapte si 3 linguri de faina.
2
Se poate insiropa si blatul de cacao.
3
Prajitura se da la frigider pentru 1 ora.