Blat:
Crema:
Glazura:
Blat:
Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma, apoi adaugam pe rand zaharul si mixam pana acesta se topeste. Apoi adaugam pe rand galbenusurile, uleiul, , faina si praful de copt.
Blatul il punem intr-o tava mai mica, in care am pus hartie pentru copt si il punem la cuptor timp de 30 de minute.
Crema:
Laptele il fierbem cu 100 g nuca de cocos, apoi il strecuram.
Amestecam 100 ml de lapte cu zaharul, cacaoa si amidonul de porumb. Restul de la pte, 570 ml il punem intr-o cratita, adaugam ciocolata cu crema de cocos pe care o rupem bucatele si incalzim la foc mic pana da in clocot. Apoi adaugam amestecul de amidon si amestecam continuu pana cand crema se ingroasa. Dupa ce s-a ingrosat adaugam nuca de cocos in crema si lasam sa se raceasca.
Untul la temperatura camerei il mixam cu zaharul pudra, apoi adaugam pe rand crema de lapte.
Blatul il taiem in 2 sau in 3 (in cate putem). Eu l-am taiat in 2, umplem prajitura cu crema de lapte.
Glazura:
Topim ciocolata impreuna cu uleiul la bain marie, apoi o intindem repede peste prajitura. Am ornat prajitura cu ciocolata alba cu cocos, cu putina crema pe care am lasato si nuca de cocos.
Prajitura se pune in frigider.
Pofta buna!