O PRAJITURA FOARTE FINA SI RACOROASA
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine,dupa care se pune zaharul si se mai bate 3-4 minute.
Se pune faina,cacao si praful de copt,se amesteca cu o spatula usor.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pune compozitia si se coace 20-25 minute la 160 grade.
Crema:
Cele 4 galbenusuri se amesteca bine cu zaharul,faina si esenta de lamaie,coaja de lamaie,laptele si zaharul.
Se pun pe foc pana devine o smantana mai groasa,dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit.
Untul se freaca spuma dupa care se amesteca cu crema racita cate putin.
Glazura:
Ciocolata se rupe bucatele si se topeste cu frisca pe soba.
Asamblare
Se ia blatul se pune crema peste blat ,iar peste crema se pune glazura de ciocolata racita, se intinde uniform.
se poate decora cu bombonele,
PS:Albusurile ce va raman de la crema se pot folisi la bezele sau altceva