Cheesecake rece cu cirese

de Oana in Dulciuri, 17 Iun 2015 | 8306 vizualizari

 

Un desert rapid si racoritor, care va va incanta! 

 

INGREDIENTE

    • Blat:
    • biscuiti digestivi- 200 g
    • cacao- 2 linguri
    • unt- 100 g
    • Crema:
    • mascarpone- 500 g
    • frisca lichida- 200 ml
    • zahar pudra- 100 gr
    • gelatina granulata- un pliculet
    • extract de vanilie- o lingurita
    • cirese fara samburi- 300 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake rece cu cirese:

  • maruntiti biscuitii si amestecati-i cu cacao si untul topit

  • puneti biscuitii intr-o forma rotunda de tort cu diamentrul de 22 cm, cu pereti detasabili si presati bine pana obtineti un blat si puneti forma la frigider pana pregatiti crema

  • hidratati gelatina cu 100 ml apa rece, apoi topiti-o la bain marie pana devine lichida

  • mixati mascarpone cu zaharul pudra si vanilia, apoi adaugati frisca batuta si amestecati usor cu o spatula

  • adaugati usor gelatina, amestecand lejer

  • puneti in crema ciresele si turnati-o in forma de tort, peste blatul de biscuiti

  • lasati cheesecake-ul la frigider cateva ore

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake rece cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (39)

Krystyan Trendy 1

21.06.2015, 13:00

minunat tort!

Krystyan Trendy 1

21.06.2015, 13:04

De fapt minunat cheesecake voiam sa scriu ...

Xandrinne 1

28.06.2015, 14:30

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de ciocolata si mascarpone