Prajitura cu budinca de capsuni

de Lau in Dulciuri, 20 Feb 2011 | 12533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • 1 praf de copt
  • 6 linguri faina
  • esenta de portocale

crema:

  • 1 pachet budinca de capsuni
  • 4 linguri zahar
  • 400 ml lapte

decor

  • 1 plic gelatina rosie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu budinca de capsuni:

se bat albusurile spuma cu un praf de sare,

se adauga zaharul se bate in continuare

se adauga galbenusurile,uleiul in fir subtire,laptele,esenta,faina amestecata cu praful de copt

se amesteca.aluatul, se pune intr-o tava unsa si tapetata

se coace pana trece testul cu scobitoarea.

crema

se prepara conform instructiunilor de pe plic,se lasa la racit.

cand este gata (racit)blatul se taie in 2,se pune o foaie crema a 2 foaie is deasupra gelatina pregatita conform instructiunilor

se lasa 2 ore dupa care se taie dupa preferinta

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu budinca de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Primul meu tort