CREMA
Batem albusurile spuma cu zaharul,acoperim vasul cu folie de aluminiu si dam la frigider.
Batem galbenusurile cu praful de sare,zaharul vanilat si lingurile de apa, pana amestecul devine cremos.
Adaugam albusurile si faina,amestecam usor cu o paleta sau lingura.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca in tava dupa care taiem in doua.
Crema
Branza o mixam cu frisca batuta.
Crema o impartim in doua ,in primul castron adaugam 1/3 din crema si adaugam esenta de vanilie si in crema ramasa adaugam 3 linguri de nuca de cocos si sirop de menta dupa gust.
In tava in care am copt blatul,tapetam cu folie alimentara si asezam prima foaie, insiropam-crema de branza cu esenta de vanilie,blat-crema de menta.
Dam la frigider pentru doua ore.