Este o reteta foarte buna!
Eram la o prietena si a pus pe masa o farfurie cu prajitura si ma tot uitam la ea. La un moment dat am intrebat-o cu ce este si mi-a zis - probeaza sa vezi daca iti place!
Am gustat, era foarte buna! Simteam un gust placut de banza, dar nicidecum de faina de malai.
Sotul a zis sa iau reteta, ca e grozava!
pentru tava mica:
Branza cottage este o branza granulata care isi pastreaza forma de granula si dupa coacere,probabil trebuie sa fie si in tara sau daca nu se poate incerca cu cea de vaca, dar nu raman granulele in blat.
Se amesteca toate ingredientele impreuna, inafara de ciocolata, unt si frisca lichida
Untul se topeste, dupa care se amesteca cu restul ingrediantelor la final.
Se unge o tava cu unt bine, apoi se toarna compozitia, dupa care se pune ciocolata topita si amestecata cu frisca lichida din loc in loc, dupa care se trece cu lama unui cutit prin ea ,se da tava la cuptor pentru 45 minute la 180 grade.
Se taie rece.
Este grozava! Merita sa o incercati; usor de preparat si foarte gustoasa.
Eu am facut in tava mare, 1 portie si jumatate.