Mmmm!!! 10+ de +. Primesti si d-astia mici, p'aici!? La tine, in poala, sau la vreo oala!? k e buna prajituria...dar musafiri dragutzi ce o sa fim....cu voia ta....poate intindem...mai mult felia ...
dia..esti un talent...mereu inventezi cate ceva!!! ma uitam la poze si eram sigura ca jeleul l-ai pus dupa ce ai scos prajitura din cuptor....apoi am citit reteta de vreo 3 ori...ca sa ma asigur ca n-am inteles gresit...nu credeam ca poate avea asa culoare minunata...jeleul scos din cuptor!! la favorite direct
Rodica,sa stii ca si eu am ezitat putin inainte sa-mi pun ideea in practica,dar am zis ca merita sa incerc.Dupa ce am vazut ce consistenta frumoasa are jeleul,am zis ca nu se poate intampla nimic rau daca-l pun in cuptor.S-a dovedit ca nu m-am inselat si-a pastrat si culoarea si consistenta dupa ce s-a racit.
Multumesc pentru aprecieri