Klaus mai ca nu m-a lasat sa fac poze=))),a zis:intai bucatarasii,de fiecare data=))))si-a primit felia si acum e Happy=))).Imi place reteta ca este fara faina:D,am luat-o de pe net.
1.Se separa albusurile de galbenusuri.
2.Intr-un castron se freaca bine galbenusurile cu 80 gr. de zahar si cele 2 plicuri de zahar vanilat.
3.In alt castron se mixeaza albusurile cu praf de sare,iar cand sunt mixate bine,se adauga 20 gr. zahar.
4.In compozitia de galbenusuri se adauga branza de vaci,mascarponele si se mai mixeaza inca 1 minut.
5.Se adauga si coaja de lamaie si sucul de lamaie,gris si o lingura de Bacardi .
Daca nu aveti, se pun stafide in doua linguri de rom si se amesteca apoi in compozitie.
6.Albusurile se incorporeaza cu grija in crema de branza.
7.Intr-o forma unsa cu unt se toarna compozitia,se intinde pe toata suprafata formei.
8.Se da la cuptorul incins la 170° pentru ca. 50 de minute.
9.Cand este aurie deasupra ,se intredeschide cuptorul si se mai lasa asa inca 10 minute.
10.Se scoate de la cuptor ,se lasa sa se raceasca .
11.Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra.
Se serveste rece dar si calda!
1
Stafide inmuiate in rom ,se adauga in compozitie.
2
Este foarte suculenta .
3
Bacardi