Cred ca stiti deja ca nu imi place sa fac risipa (adica sunt cam zgarcita :D). Cam asa s-a intamplat si de acesta data cu niste branza de vaci pe care o aveam in frigider. Astfel am gasit acesta prajitura la Edith si v-o recomand. Se face cat ai clipi, dar se mananca la fel de repede :).
Incepem cu pregatirea primei compozitii. Mixam bine ouale cu un praf de sare si zaharul pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam apoi uleiul in fir subtire iar apoi laptele. Amestecam faina cu praful de copt si le adaugam in compozitie amestecand pana se incorporeaza.
Pregatim apoi compozitia a doua. Mixam bine branza cu zaharul si oul. Adaugam coaja de lamaie si vanilia iar la final stafidele.
Amestecam bine cele doua compozitii iar amestecul obtinut il turnam in tava (25x35 cm) tapetata cu hartie de copt.
Coacem la foc potrivit ~30 de minte sau pana trece testul scobitorii. Prajitura va avea interiorul usor umed.
Se lasa sa se raceasca iar apoi se portioneaza. Eu am pudrat-o usor cu zahar.