Prajitura cu branza

de gaby_gabytza in Prajituri, 17 Mar 2013 | 2860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
  • 2 linguri faina
  • praf sare
  • 1 esenta rom
  • crema
  • 150 g unt
  • 300 g branza
  • 100 g zahar pudra
  • esenta vanilie
  • 1 plic zahar vanilat
  • crema 2
  • 100 ml frisca
  • 1 lingura cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Mixam ouale cu zaharul.Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt,esenta.La final adaugam uleiul, praful de sare,cacao si le mixam impreuna cateva minute.Dam la cuptor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina pana trece testul cu scobitoarea

Amstecam untul cu branza pana devine o crema.Apoi adaugam zaharul si esenta de vanilie si mixam.Dam la rece cca 20 min.

Scoatem blatul de la cuptor, racit, si il taiem in 2 foi.punem prima foaie insiropam cu o lingura compot si  rasturnam compozitia de branza peste.Dupa asezam a 2 a foaie, insiropam iarasi cu o lingura compot si intindem deasupra frisca amestecata cu lingura de cacao.Eu am razuit 2 biscuiti deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere ,branza de vaci si musli