Prajitura cu biscuiti

de aziz in Prajituri, 28 Iun 2011 | 10474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete biscuiti Pettit Beurre
  • 400 ml smantana pentru frisca
  • 125 gr zahar
  • 2 plicuri puding vanilie
  • un pahar cu lapte rece+300-400ml pt inmuiat biscuitii
  • un plic gel de zmeura sau orice alta aroma doriti sau ciocolata rasa,nessquik,cacao.......etc
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu biscuiti:

  Preparam crema din puding +paharul de lapte rece(125ml).

Batem smantana+zaharul pana obtinem o frisca care sa stea pe tel ,apoi incorporam in  pudingul de vanilie usor cu o paleta .In reteta originala se punea si crema de branza eu nu am avut in acel moment ,insa a iesit foarte buna si asa.

Restul de lapte il incalzim si inmuiem biscuitii pe care ii asezam in strat, apoi punem crema si iar strat de biscuiti ,vom obtine astfel 4 straturi. Se da la frigider cateva ore, dupa care vom prepara gelul de zmeura sau oricare altul dupa instructiunile de pe plic. Il lasam putin la racit apoi il turnam deasupra prajiturii si iar la frigider cateva ore sau chiar peste noapte.

Daca punem gel de fructe ultimul strat trebuie sa fie de biscuiti ,daca ne hotaram pentru ciocolata rasa sau cacao sau nessquik ultimul strat trebuie sa fie crema.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cafea (by Miha)