Una dintre prajiturile mele preferate!
-se amesteca bine ingredientele de mai sus si se imparte aluatul in doua
-se intinde o parte din aluat ,intre doua foi de plastic ,se asaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau cu hartie de copt
- peste aceasta se asaza bezeaua din nuca de cocos
-albusurile se bat spuma ,se adauga zaharul si se mixeaza pana acesta este topit complet,se adauga nuca de cocos si se omogenizeaza compozitia.
-peste bezea se asaza cea de-a doua foaie
-se da la cuptor pentru 20-25 min la 180de grade.
-se lasa la racit Intre timp preparam
crema
-se mixdeaxa bine ingredientele de mai sus -se pune la baie de aburi pana se ingroasa
-se lasa sa se raceasca
-se mixeaza untul,adaugandu-se cate o lingura din compozitia fiarta
-peste blatul racit se asaza in strat uniform crema ,se rade ciocolata din belsug si se da la rece pentru cel putin 2 ore.
-se portioneaza cu un cutit foarte ascutit.