Facuta la multicooker sau in cuptor, e o prajitura la fel de gustoasa si ideala pentru micul dejun langa o cana de ceai sau cafea.
Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat. Adaugam pe rand cate un ou si mixamin continuare.
Adaugam bananele curatate si zdrobite si omogenizam.
Urmeaza apoi faina amestecata cu praful de copt.
La final incorporam ciocolata taiata bucatele mici. Lasam un pic de cicocolata pentru a presara deasupra.
Ungem vasul de la multicooker cu unt sau margarina, turnam aluatul in el si nivelamcu o spatula. Deasupra presaram bucatele de ciocolata.
Alegem de la aparat functia 'bake' , alegem 150 de grade si 50 de minute apoi 'start' si inchidem capacul.
Cand s-a scurs timpul, ridicam capacul si mai lasam prajitura in vas 5-8 minute.
Scoatem prajitura pe un platou si pudram cu zahar pudra, iar cand s-a racit putin feliem si servim.
1
Asa cum am zis si in descriere, prajitura se poate face si in cuptor la 175 de grade timp de 30 de minute