Initial am vrut sa fac o prajitura cu fructe fara coacere , mai aveam in casa 1/ 2 jumatate pachet piscoturi si am zis ca o sa mai cumpar si am sa fac crema de la tortul meu de fructe si combinatia o sa fie minunata am trimis pe sora mea dupa piscoturi si a venit cu un pachet de foi ca si piscotul !! nu am mai folosit pina acum bune !! dar imi erau putine pentru tava mea asa ca am combinat foile cu piscoturile si rezultatul , neasteptat de bun.
Prima data am curatat persicile apoi le-am feliat.Apoi am scurs ananasul, intr-o tava cu peretii mdi inaltin(45/35cm a mea) am asezat foile am avut trei bucati una am sacrificato pentru a acoperii bine fundul tavi pe margini am asezat piscoturile apoi cu sucul de la ananas am insiropat .Gelatina alimentara am puso intr-un bol cu 200 ml apa .si am lasato sa se dizolve.400 ml lapte am pus la fiert cu 300 gr zahar si 2 zahar vaniliat.Ouale intregi le-am mixat cu 100 gr zahar si 1:zahar vaniliat apoi am amestecat cu 100 ml lapte rece si compozitia am incorporato in laptele fierbinte mestecind continuu pina devine gros ca o smintina.Cind a fiert luam deoparte si lasam sa se raceasca.Apoi punem ananasul si doua piersici taiate cubulete in crema si gelatina pe care o incalzim pina la punctul de fierbere(atentie nu se fierbe) apoi o o amestecam in crema.Frisca o mixam bine cu intaritorul de frisca apoi crema o
Incorporam in frisca si amestecam cu o paleta apoi compozitia obtinuta o punem in tava peste blat si piscoturi, o nivelam frumos apoi o intoducem in frigider pentru 3 ore, dupa care o scoatem si o ornam cu piersicile si aplicam gelatina incolora ( modul de preparare conform indicatiilor de pe plic) apoi introducem din nou la frigider pina a doua zi , cind o portionam asa cum dorim
.Este un desert tare tare bun.
.
1
Este o prajitura super buna si racoritoare
2
Este bine de servit a doua zi