Ciocolata se topeste la foc mic cu putin lapte si se lasa la racit. Untul moale la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana devine ca o crema. Se adauga ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare, apoi ciocolata racita si restul de lapte. Faina amestecata cu praful de copt se incorporeaza in compozitie, iar la sfarsit punem cele 2 linguri de dulceata.
Compozitia se toarna intr-o tava (20/30 cm) tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu, in jur de 30 de minute. Se face proba cu scobitoarea. Blatul se scoate pe un gratar si se lasa la racit.
Se indreapta marginile blatului, daca este necesar, apoi se taie fasii de 5-6 cm in functie de cat de mare vreti sa fie "casuta". :) Fasiile se taie apoi in triunghiuri.
Pentru glazura topim ciocolata la foc mic impreuna cu untul si frisca. Omogenizam si lasam la racit.
Triunghiurile se trec prin glazura, pe ambele parti, apoi se orneaza cu frisca. Sticks-urile se taie in jumatate si se aseaza ca horn al casei. :)